Välkommen till Jipotimas

Välkommen gäst! Vill du logga in?

OBS! Som privatperson är det max 19 kg för en beställning. Den levereras då till en DHL Servicepoint. Det går att beställa upp till och med 130 Kg för leverans direkt till dörren med DHL men då krävs det en företagsadress.

Tyvärr fungerar inte PostGiro längre utan bara Kontant eller Swish (070-4414828) eller Bankgiro Nordea (1735) 1017298

VÅRA ÖPPETTIDER i GÅRDSBUTIKEN:

Ändrade öppettider och rutiner för Jipotimas BARF Från och med 1a januari 2018 gäller följande:

ALLA beställningar måste göras i förväg i webbutiken www.jipotimas.se.

Du som kan swishar betalning på plats till 070-441 4828. Kan du inte swisha kan du betala i förväg till Nordea (1735) 1017298. Du kan också betala kontant på plats.

Efter överenskommelse med oss sker utlämning av ordern på vilken dag och plats som passar bäst, Butiken i Brottby eller Jungfrudansen i Solna.

Du kan få det hemlevererat inom Stockholm med förorter. Det kostar 100 kr och meddelas vid beställningen och betalas på samma sätt i förskott eller kontant. Beställningar för leverans i övriga landet sker som vanligt via webshopen www.jipotimas.se eller mail direkt till mailen jill@jipotimas.se. Det betalas i förskott och levereras med DHL. Du som är företag, enskild firma, kennel eller katteri, mfl kan få det hemlevererat om du har en företags- eller villaadress dit DHL kan leverera utan kvittens, dvs DHL kan bara ställa av det någonstans och det finns folk där under dagen som kan ta emot. Du kan beställa upp till 130 kg per sändning. Du som privatperson beställer till en Servicepoint där du kan hämta dina varor. Du kan beställa upp till 19 kg per sändning. Vid frågor maila jill@jipotimas.se Eller ring Jill 070-441 4828 Markus 070-712 6939

Beställning:
Alla beställningar bör göras här i webbutiken från hemsidan.
Betalning:
Sker i förskott. Du kan swisha till 070-441 4828 eller till BG. Skriv ordernumret som referens. Du kan också betala kontant vid leverans/hämtning. Ange i meddelanderaden på beställningen hur du betalar.

Stockholmsområdet
Skriv i beställningen om du vill hämta eller få det levererat. Ange var, på vilken dag och tid du vill hämta:
Efter överenskommelse med oss sker utlämning av ordern på vilken dag och plats som passar bäst, Butiken i Brottby eller Jungfrudansen i Solna.

Hemleverans kostar 100 kr. Sker oftast på måndagar

Övriga Landet:
För beställningar till övriga landet gäller att beställning och betalning måste göras senast fredag i veckan innan leverans.
Varorna skickas med DHL på måndagar och anländer oftast under tisdagen.
- Högst 19 kg till privatperson. Levereras till en nära Servicepoint.
- Högst 130 kg till en företags- eller villaadress. Varorna ställs av vid dörren utan kvittens.
Vid frågor maila jill@jipotimas.se, ring Jill 070-441 4828
eller Markus 070- 712 6939

BARF

NÄRING SMAK VITAMINER MINERALER LIVSKRAFT

Vår mat kommer från biologiskt uppfödda, ofta frigående djur och kravodlade grönsaker. Alla ingredienser serveras råa. De behåller då all viktig näring och smak och inte minst alla vitaminer och mineraler samt all livskraft och energi.

Detta är BARF: Biologiskt Anpassad Rå Föda, eller FF: Functional Food.

Hundar ska äta en kost som balanserar fördelat över tiden, det vill säga: de äter inte samma sak vid varje måltid. Skulle du vilja äta samma sak till frukost, lunch och middag 365 dagar om året i hela ditt liv?

Vår bok Functional Food för hundar beskriver maten, utfordringen och hur du går över till den. Boken kan beställas genom att Swisha eller betala in 230 kr på BankGiro via webbutiken.

Du har IP-adress: 18.213.192.104
Copyright © 2020 Jipotimas. Powered by Zen Cart. Översättning och support zencart-se.se