Välkommen till Jipotimas

Välkommen gäst! Vill du logga in?

SENASTE NYTT:

Minsta order för alla sorters korvar är ändrat till 1 kg numera. Samma pris per kilo som förut. Alla korvar, utom nötkött, är fortfarande på 500 gram.

OBS! Som privatperson går det numera att beställa upp till och med 140 Kg för leverans direkt till dörren med DHL. Det krävs dock att Ni som kund går med på att de kan ställa av det utanför er er dörr ifall ingen kan ta emot. För större ordrar måste vi ha en företagsadress att skicka till.

NU HAR VI ETT SPECIALERBJUDANDE PÅ BEN. 5 kg BLANDADE BEN (Fina märg, nacke, revben från nöt) ENDAST 80kr/Låda.
Minsta order för alla sorters korvar är ändrat till 1 kg numera. Samma pris per kilo som förut. Alla korvar, utom nötkött, är fortfarande på 500 gram.

BARF

NÄRING SMAK VITAMINER MINERALER LIVSKRAFT

Vår mat kommer från biologiskt uppfödda, ofta frigående djur och kravodlade grönsaker. Alla ingredienser serveras råa. De behåller då all viktig näring och smak och inte minst alla vitaminer och mineraler samt all livskraft och energi.

Detta är BARF: Biologiskt Anpassad Rå Föda, eller FF: Functional Food.

Hundar ska äta en kost som balanserar fördelat över tiden, det vill säga: de äter inte samma sak vid varje måltid. Skulle du vilja äta samma sak till frukost, lunch och middag 365 dagar om året i hela ditt liv?

Vår bok Functional Food för hundar beskriver maten, utfordringen och hur du går över till den. Boken kan beställas genom att sätta in 185 kronor på postgiro 458 66 31-6, ErgoDoc Jillberga AB. Du kan naturligtvis även lägga boken i din varukorg i webbutiken.

Du har IP-adress: 54.81.139.56
Copyright © 2017 Jipotimas. Powered by Zen Cart. Översättning och support zencart-se.se